mandag den 29. april 2013

Cupcakes med makroner

Sprøde udenpå, bløde indeni og smager SÅ godt :)

Cupcakes med makroner

ca.10 stk.
125 g smeltet smør
3 æg
150 g sukker
125 g hvedemel
125 g knuste makroner
1 tsk vaniljesukker
(1 spsk. mandelessens, hvis man synes)

Start med at smelte smørret, og stil det lidt til side og køle af, men du laver det andet. Pisk æg og sukker godt sammen, til det bliver let og luftigt. Tilsæt hvedemel, knuste makroner, (mandelessens,) og det let afkølede smør, og vend det sammen til en ensartet dej. fordel dejen i 10-12 muffinsforme - hvis man ikke har en teflonmuffinsform, brug så 2 papirsforme, eller flyder de ud. Fyld formene 2/3 op med dej, hvis man ønsker at de skal være mere linseagtige, fyld da kun formene halvt op. Bag kagerne ved 200 grader i 20 minutter i midten af ovnen.

Vanilje-creme fraiche:
2 dl creme fraiche
1 tsk vaniljesukker

Bland creme fraiche og vaniljesukker sammen i en skål, server det sammen med de sprøde cupcakes.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar