Her er en sundere version af madpandekager med fyld. Jeg synes at fuldkornspandekagerne er både lettere at bage og lettere at vende, end almindelig pandekager - skønt, for jeg har da haft en del uheld hen af vejen med pandekager, som mislykkedes under bagningen..
Fuldkornspandekager:
200 g fintmalet fuldkornsmel – eller en blanding af 100 g hvedemel og 100 g fuldkornshvedemel
3 dl mælk
1 dl øl
3 æg
½ tsk salt
friskkværnet peber
25 g smør eller olivenolie til bagningen
Blend alle ingredienserne til pandekagedejen til en glat dej, eller brug en elpisker. Lad dejen hvile i en halv times tid på køl, mens du forbereder kød og salat.
Fyld:
4 kyllingebryst filet
1 spsk Chipostle chilipulver eller pasta- eller bare almindelig chilipulver, chipotle har en mere røget smag end almindelig chili
Salt
Friskkværnet peber
Skær kyllingebryst i strimler og steg dem ved middel-høj varme (jeg steger det på 7 ud af 9), krydr med salt, peber og chili.
Jeg bagte pandekagerne samtidig med kødet, på en anden pande, det passede perfekt.
Salat:
½ Iceberg groft skåret
Rød peber i tern
Gulerødder skåret med juliennejern, eller tynde stave
Endvidere brugte jeg creme fraiche 9 % som dressing.
Fyld pandekagerne med salat, kød og lidt creme fraiche - Voila og velbekomme :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar