mandag den 1. juli 2013

Saltmandler med chili


Saltmandler er en lækker snack, som oveni købet er let at lave - og så er det meget billigere, end at købe dem færdiglavet..


200 g mandler
3 dl kogende vand
4 spsk fint salt
1 spsk chipotle chili
1 tsk fint salt som skal drysses på mandlerne

Opløs salt og chili i det kogende vand. Hæld mandlerne i en skål, og hæld saltblandingen over, dæk skålen til med film og lad det trække i 20 minutter.
Forvarm ovnen til 150 grader almindelig ovnvarme. Hæld vandet fra mandlerne og fordel mandlerne på en bageplade, drys 1 tsk fint salt på mandlerne og bag dem i 20-22 minutter. Efter 20 minutter tager jeg altid en mandel ud, og tjekker at den har fået nok, den skal være lysebrun indeni. Lad mandlerne afkøle inden de skal serveres.

Denne snack holder ikke længe, når den først er serveret :-) Det kan godt lyde af meget salt, men det er lige tilpas.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar